Fysiske rammer

Vi har gode faciliteter inde, som ude. På vores 10.000 kvadratmeter store og dejlige legeplads kan børnene rigtig boltre sig, og i de mange skønne kroge er der rig mulighed for fordybelse, leg og udvikling.

Vuggestuen

I vuggestuen er der plads til 12 børn. Vuggestuen er placeret i den ene ende af huset med egen indgang til et overdækket krybberum, hvor børnene sover til middag. Vuggestuen er indrettet med en større stue, som fungerer som hjertet i vuggestuen.

Der er desuden et toilet med hæve-sænke-bord, hvor børnene bliver puslet i løbet af dagen. Derudover er der en kombineret stue, som fungerer som spiseplads og motorik- og bevægelsesrum. Vuggestuen har ligeledes egen garderobe og køleskab.

Børnehaven

Børnehaven er inddelt i 3 grupper: lillegruppen, mellemgruppen og storegruppen. Alle grupper har en fast base tilknyttet deres gruppe, hvor de har faste spise grupper og eget køleskab. Det er gode store og lyse rum, hvor nogle af dagens aktiviteter finder sted.

Børnehaven har et stort fællesrum, hvor dagen begynder fælles med vuggestuebørnene og morgenmad. Fællesrummet er hjertet i huset. Eftermiddagen slutter ligeledes i fællesrummet.

Når du aflevere og henter dit barn, skal du selv sørge for at "trykker" ham eller hende ind og ligeledes ud om eftermiddagen. Dette for at personalet har et overblik over hvilke børn der er mødt ind og gået hjem. Skærmen benyttes af både vuggestuen samt børnehavens forældre.