Svømning

Storegruppen i Oasen tager toget til Svendborg Badeland i vinterperioden. Vi er af sted i en periode på 7 uger, 1 gang om ugen. Vi er glade for at kunne gøre børnene trygge ved vand.

Svømning og en tur ud i det blå

Store gruppen i Oasen er så heldige at få mulighed for at besøge og bruge svømmehallen i Svendborg.

Mange børn er glade for vand og særligt at bevæge sig rundt i vandet og mærke vægtløsheden og glæden ved at kunne bevæge sig helt vægtløse og frit. På disse ture, som almindeligvis vil strække sig over 7 gange, får børnene brugt mange sanser og øvet sig i mange forskellige ting.

Noget af det, vi lægger vægt på, er dannelse, selvhjulpethed, lytte til kollektive beskeder og turde afprøve og overskride egne grænser. Det er der i høj grad mulighed for, at øve sig i, på denne tur.

Hjælp fra forældre

På disse ture er der altid faste voksne med i vandet. Desuden beder vi altid jer forældre om at deltage på turene. Dette er en kæmpe praktisk hjælp og gør, at turene glider lettere. Det er dejligt at have god tid og ro til både aktiviteterne i vandet og efterfølgende at spise den medbragte madpakke. Derfor prioriterer vi at tage af sted fra formiddagen og er hjemme igen omkring eftermiddagstid.

Turen er en kæmpe oplevelse for børnene, og de udvikler sig virkelig fra gang til gang. Det er dejligt at se,hvor meget børnene tager med sig fra turen, og hvordan de vokser.